CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul 1.Competitivitatea: definiţie, factori de influenţă, tipologie.
1.1 Noţiunea de competitivitate. Tipologia competitivităţii
1.2 Competitivitatea intreprinderii. Strategiile de asigurare a competitivităţii intreprinderii
1.3 Sistemele, metodele şi tehnicile moderne de management aplicate pentru asigurarea competitivităţii

Capitolul 2.Evaluarea competitivităţii I.C.S.„Marr Sugar Moldova”S.R.L.
2.1 Analiza elementelor de competitivitate ale companiei
2.2 Evaluarea competitivităţii О.C.S. „Marr Sugar” S.R.L.
2.3 Analiza de corelaţie
2.4 Analiza SWOT

Capitolul 3.Sporirea competitivităţii О.M. „Marr Sugar Moldova”S.R.L. prin implementarea tehnicilor moderne de management
3.1 Strategiile de sporire a competitivităţii
3.2 Selectarea tehnicilor de management pentru asigurarea strategiei alese
3.3 Asigurarea competitivităţii prin aplicarea tehnologiilor performante de producere a zahărului

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE