CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL 1. ESENŢA ŞI CARACTERISTICILE SISTEMULUI MANAGERIAL „20 DE CHEI”
1.1. Introducere
1.2. Caracteristica nivelelor Sistemului „20 de Chei”

CAPITOLUL 2. ANALIZA TEHNICO-ECONOMICĂ A ACTIVITĂŢII DE PRODUCERE ŞI COMERCIALIZARE A S.A. „AROMA”
2.1. CARACTERISTICA INTREPRINDERII
2.1.1. Istoricul dezvoltării intreprinderii
2.1.2. Piaţa intreprinderii şi concurenţii ei
2.1.3. Producţia
2.1.4. Producerea. Structura de producere
2.1.5. Structura de conducere
2.1.6. Asigurarea tehnico-materială
2.1.7. Legăturile intreprinderii cu alte unităţi economice
2.2. ANALIZA IN DINAMICĂ A INDICATORILOR ACTIVITĂŢII ECONOMICE SA „AROMA”
2.3. ANALIZA COMERCIALIZĂRII PRODUCŢIEI LA SA „AROMA
2.4. ANALIZA COSTULUI PRODUCŢIEI MARFĂ
2.5. ANALIZA ASIGURĂRII ŞI UTILIZĂRII RESURSELOR UMANE
2.5.1. Analiza productivităţii muncii
2.6. ANALIZA UTILIZĂRII CAPACITĂŢII DE PRODUCŢIE
2.7. ANALIZA SITUAŢIEI FINANCIARE A INTREPRINDERII
2.7.1. Analiza profitului
2.7.2. Analiza stabilităţii financiare
2.7.3. Analiza lichidităţii bilanţului
2.8. Analiza Managementului
2.9. Analiza SWOT
2.10. ANALIZA DINAMICII DEPENDENŢEI RENTABILITĂŢII ECONOMICE DE FACTORII DE BAZĂ

CAPITOLUL 3. PROIECTUL DE IMPLEMENTARE A SISTEMULUI „20 DE CHEI” LA S.A. „AROMA”
3.1. Implementarea sistemului Managerial „20 de Chei”
3.2. Alegerea şi argumentarea schemei tehnologice şi a utilajului de producere a divinului ordinar
3.3. Calculul efectului economic de la introducerea aparatului de distilat VAND
3.4. Protecţia muncii şi a mediului ambiant
3.4.1. Introducere
3.4.2. Analiza condiţiilor de muncă
3.4.3. Măsurile in domeniul protecţiei muncii
3.4.4. Calculul legării la pămint a utilajului electric

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE