CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I
1.Aspectele teoretice ale MRU

Capitolul II
2.Analiza situaţiei existente in domeniul managenetului resurselor umane la Intreprinderea S.A.”Fabrica de conserve din Coşniţa”
2.1.Cunostinta generala cu intreprinderea, cu activitatea comrciala si de productie a intreprinderii.
2.2 Analiza indicatorilor tehnico-economici de bază.
2.3. Analiza generala MRU la “ Fabrica de conserve din Cosnita “ .
2.4. Analiza managementului resurselor umane pe domenii de activitate
2.4.1. Analiza etapelor managementuuil Resurselor Umane
2.4.2. Organizarea locului de munca.
2.4.3 Normare muncii
2.4.4. Organizarea remunerării muncii şi motivarea personalului.
2.4.6.Protecţia socială a personalului intreprinderii.
2.5 Analiza SWOT in domeniul resurselor umane.

Capitolul III
3.Proiectul de măsuri de perfecţionare a MRU.
3.1.Măsura de perfecţioanre a organizării managementului resurselor umane la intreprindere.
3.2Măsuri de perfecţionare a normării muncii la intreprindere
3.3.Măsuri de perfecţionare a remunerării muncii.
3.4.Măsuri de protecţie socială.

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE