CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I. Aspectele teoretice ale recrutării personalului
1.1. Organizarea procesului de recrutare a resurselor umane
1.2. Metodele de recrutare a resurselor umane
1.3. Sursele de recrutare a resurselor umane
1.4. Intocmirea planului de recrutare a resurselor umane

Capitolul II. Analiza situaţiei existente in domeniul managementului resurselor umane la Combinatul de vinuri „S.A „Agrovin Bulboaca.
2.1. Caracteristica Combinatului de vinuri poziţia ei оn ramură
2.2. Analiza indicatorilor tehnico-economici de bază la S.A” Agrovin Bulboaca
2.3. Analiza generală a managementului resurselor umane
2.4. Analiza managementului resurselor umane pe domenii de activitate
2.4.1. Analiza etapelor managementului resurselor umane
2.4.2. Organizarea locurilor de muncă in secţia imbuteliere a vinului spumant natural
2.4.3. Normarea muncii
2.4.4. Organizarea remunerării muncii şi motivarea personalului
2.4.5. Analiza economică a indicatorilor resurselor umane
2.4.6. Protecţia socială a personalului intreprinderii
2.5. Analiza SWOT in domeniul managementului resurselor umane

Capitolul III. Proiectul de măsuri de perfecţionare a managementului resurselor umane la S.A „ Agrovin Bulboaca
3.1. Măsuri de perfecţionare a organizării managementului resurselor umane la intreprindere
3.2. Măsuri de perfecţionare a organizării locurilor de muncă
3.3. Măsuri de perfecţionare a organizării remunerării muncii
3.4. Măsuri de protecţie socială a angajaţilor
3.5. Sistemetizarea măsurilor şi evaluarea eficienţei economice

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE