CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL I: Planificarea strategică a resurselor umane
1.1 Procesul planificării strategice
1.2 Planificarea resurselor umane
1.3 Prognoza resurselor umane

CAPITOLUL II: Analiza situaţiei existente in domeniul MRU la “Fabrica de vinuri Prut”
2.1 Caracteristica intreprinderii şi poziţia sa in ramură.
2.2 Analiza indicatorilor tehnico-economici de bază
2.3 Analiza generală a managementului resurselor umane
2.4 Analiza MRU pe domenii de activitate
2.4.1 Analiza etapelor managementului resurselor umane.
2.4.2 Organizarea locurilor de muncă
2.4.3 Normarea muncii
2.4.4 Organizarea remunerării muncii şi motivarea personalului
2.4.5 Analiza in dinamică a indicatorilor resurselor umane
2.4.6 Protecţia socială a personalului intreprinderii
2.5 Analiza SWOT in domeniul MRU.

CAPITOLUL III. Proiectul de măsuri de perfecţionare a managementului resurselor umane la “Fabrica de vinuri Prut”
3.1 Măsuri de perfecţionare a organizării MRU la intreprindere.
3.2 Măsuri de perfecţionare a organizării locurilor de muncă.
3.3 Măsuri de perfecţionare a normării muncii la intreprindere.
3.4 Măsuri de perfecţionare a organizării remunerării muncii.
3.5 Măsuri pentru protecţia socială a angajaţilor .
3.6 Generalizarea măsurilor propuse şi evaluarea eficienţei lor economice.

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE