CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL 1 SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITĂŢII – FACTOR DETERMINANT IN ASIGURAREA COMPETITIVITĂŢII INTREPRINDERII
1.1 Conceptul şi caracteristicile de calitate
1.2 Calitatea totală şi managementul calităţii totale.
1.3 Perfecţionarea managementului calităţii.

CAPITOLUL 2 ANALIZA TEHNICO–ECONOMICĂ A ACTIVITĂŢII INTREPRINDERII О.M. „EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY” S.A.
2.1 Caracteristica intreprinderii
2.2 Poziţia in ramură şi Benchmarking
2.3 Analiza indicatorilor tehnico-economici de bază ai intreprinderii
2.4 Analiza vinzărilor
2.5 Analiza consumurilor şi a cheltuielilor
2.6 Analiza situaţiei financiare
2.6.1 Analiza activelor intreprinderii
2.6.2 Analiza pasivelor intreprinderii
2.6.3 Analiza Profitului şi a Rentabilităţii
2.6.4 Analiza lichidităţii şi solvabilităţi intreprinderii
2.7 Analiza utilizării resurselor umane
2.8 Analiza sistemului de management al calităţii
2.9 Analiza dependenţei de corelaţie a rentabilităţii vinzărilor de factorii de influenţă
2.10 Analiza SWOT

CAPITOLUL 3 PROIECTUL DE MĂSURI PENTRU PERFECŢIONAREA MANAGEMENTULUI CALITĂŢII О.M. „EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY” S.A.
3.1 Perfecţionarea managementului calităţii existent la intreprindere
3.2 Perfecţionarea managementului calităţii prin introducerea tehnicii noi
3.3 Perfecţionarea calităţii prin intermediul aplicării tehnologiilor moderne
3.3.1 Caracteristica produsului finit
3.3.2 Caracteristica materiei prime şi a materialelor auxiliare
3.3.3 Descrierea procesului tehnologic
3.3.4 Metode şi mijloace de control al procesului tehnologic, materiei prime şi produsului gata.
3.3.5 Calculul tehnologic

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE