CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I: Conceptul de metodă in flux a organizării producţiei in intreprinderile industriei alimentare.
1.1 Metodele de organizare a procesului de producţie
1.2 Caracteristica generală a metodei in flux
Caracteristicile de bază şi elementele de calcul ale liniilor de producţie in flux
1.3 Pregătirea tehnică şi organizarea fluxului de producere

Capitolul II: Caracteristica tehnico economică a intreprinderii S.A. “Barza Albă” şi analiza sortimentelor produselor fabricate.
1.1 Scurt istoric
2.1 Poziţia intreprinderii in ramură şi benchmarking Modelul Porter
2.2 Caracteristica generală a intreprinderii S.A. “Barza Albă”
Amplasarea intreprinderii
Benchmarking
2.3 Analiza indicatorilor tehnico-economici la intreprinderea S.A. “Barza Albă”
Analiza utilizării capacităţilor de producţie
Analiza resurselor umane
Analiza productivităţii muncii
Analiza costurilor
2.4 Analiza sortimentului produselor
2.5 Analiza SWOT a intreprinderii S.A. “Barza Albă”

Capitolul III: Proiectul procesului de producţie a Vinului roşu brut obţinut după metoda termofermentării in flux
3.1 Alegerea şi argumentarea schemei variantei şi liniei tehnologice Benchmarkingul selectării
3.2 Calculul Pe produse
3.3 Calculul numărului de utilaje, recipienţi şi muncitori pentru fiecare loc de muncă
3.4 Organizarea locurilor de muncă şi amplasarea utilajului(linilor in flux)
3.5 Calculul eficienţei economice de la fabricarea vinului roşu brut după metoda termomacerării in flux

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE