CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL 1. ESENŢA OPTIMIZĂRII MATERIEI PRIME LA INTREPRINDERE
1.1. NOŢIUNE DE OPTIMIZARE
1.2. UN MODEL ECONOMIC-MATEMATIC DE DETERMINARE A PREŢULUI OPTIM PENTRU MATERIA PRIMĂ ŞI COMBUSTIBILI
1.3. FACTORII CARE PRIVESC VINUL CA MATERIE PRIMĂ
1.4. CONDIŢIILE CE TREBUIE SĂ LE INDEPLINEASCĂ VINURILE MATERIE PRIMĂ PENTRU DISTILATE
1.5. STUDIUL MATERIEI PRIME DIN CARE SE OBŢIN VINURILE
1.6. CLASIFICAREA OPTIMEI DE PRODUCŢIE
1.7. CERINŢE GENERALE ALE OPTIMIZĂRII CALITĂŢII MATERIEI PRIME
1.8. RELAŢIILE DINTRE FURNIZORII DE MATERIE PRIMĂ ŞI INTREPRINDERILE VINICOLE

CAPITOLUL 2. ANALIZA TEHNICO-ECONOMICĂ A ACTIVITĂŢII INTREPRINDERII „AROMA” S.A.
2.1. CARACTERISTICA INTREPRINDERII.
2.1.1. Descrierea activităţii intreprinderii
2.1.2. Furnizorii principali
2.1.3. Clienţii principali
2.1.4. Poziţia intreprinderii in ramură şi benchmarking
2.2. ANALIZA VINZĂRILOR
2.3. DINAMICA CONSUMULUI ŞI CHELTUIELILOR
2.4. ANALIZA SITUAŢIEI FINANCIARE
2.5. ANALIZA IN DINAMICĂ A INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI DE BAZĂ A INTREPRINDERII
2.6. ANALIZA PERSONALULUI, SALARIULUI MEDIU LUNAR ŞI A PRODUCTIVITĂŢII MUNCII
2.7. ANALIZA SWOT
2.8. ANALIZA DE CORELAŢIE A DEPENDENŢEI CHELTUIELILOR LA 1 LEU PM DE FACTORII DE BAZĂ

CAPITOLUL 3. PLANUL DE MĂSURI PENTRU OPTIMIZAREA UTILIZĂRII MATERIEI PRIME
3.1. INLOCUIREA ANHIDRIDEI SULFUROASE CU DIHIDROXIFUMARATUL ACID DE SODIU
3.2. PLANUL DEZVOLTĂRII TEHNICE
3.3. MĂSURI DE INTRODUCERE A TEHNOLOGIILOR DE PRODUCŢIE NOI ŞI TEHNICI PERFORMANTE IN INTREPRINDERE
3.4. MĂSURI DE PERFECŢIONARE A ORGANIZĂRII REMUNERĂRII MUNCII
3.5. MĂSURI PENTRU PROTECŢIA SOCIALĂ A ANGAJAŢILOR

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE