CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL 1 – Aspecte generale de management
1.1. Definirea managementului
1.2. Managementul stiinta si arta
1.3. Conceptul de management
1.4. Rolul managementul in economia de piata
1.5. Functiile managementului
1.6. Evolutia managementului Romania

CAPITOLUL 2 – Metode si procedee aplicate in management
2.1. Metode si procedee de management
2.1.1. Managementul prin obiective
2.1.2. Managementul prin excepţie
2.1.3. Managementul pe produs
2.1.4. Managementul prin delegare
2.2. Metode şi tehnici specifice de management
2.2.1. Tehnica brainstorming
2.2.2. Tehnica Delphi
2.2.3. Tehnica Philips 66
2.2.4. Metoda Swat

CAPITOLUL 3 – Prezentarea companiei S.C. TONDACH ROMANIA S.R.L
3.1. Descrierea concernului TONDACH
3.1.1. Prezentarea generala
3.1.2. Conducerea concernului
3.1.3. Istoric si dezvoltare
3.2. Prezentarea filialei din Romania
3.2.1. Organigrama detaliata din TONDACH ROMANIA
3.2.2. Functiile departamentului de vanzari
3.3. Filozofie si parteneriat
3.4. Prezentarea produsului TONDACH
3.4.1. Avantajele produsului “tigla ceramica”
3.4.2. Garantii si certificari

CAPITOLUL 4 – Analiza formelor de management la S.C. TONDACH ROMANIA S.R.L.
4.1. Analiza managementului in cadrul Tondach Romania
4.1.1. Organizarea manageriala
4.1.1.1 Mediul managerial
4.1.1.2.Mediul intern
4.2..Managementul pe produs aplicatii

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE