CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL 1. RISCUL IN ACTIVITATEA AGENŢILOR ECONOMICI
1.1. Definirea şi clasificarea riscurilor
1.1.1. Clasificarea riscurilor.
1.1.1.1. Riscul de afaceri
1.1.1.3. Riscul operaţional.
1.2. Cauzele obiective şi subiective de apariţie a riscului
1.3. Gestiunea riscului la etapa actuală

CAPITOLUL 2. ANALIZA TEHNICO-ECONOMICĂ A ACTIVITĂŢII DE PRODUCERE ŞI COMERCIALE A ОM,,LION-GRI”SRL.
2.1. Istoricul intreprinderii
2.2. Analiza indicatorilor activităţii economice a intreprinderii
2.3. Analiza programului de producţie
2.4. Analiza vinzărilor
2.5. Analiza costului de producţie
2.6. Analiza asigurării şi utilizării resurselor umane
2.7. Analiza financiară a SRL.,,Lion-Gri”
2.7.1. Analiza structurii activelor
2.7.2.Analiza generală a Surselor de finanţare
2.7.3. Indicatorii lichidităţii şi rentabilităţii
2.7.4. Analiza profitului
2.8. Analiza riscului
2.8.1. Analiza riscului operaţional
2.8.2. Analiza riscului financiar.
2.8.3. Analiza riscului de faliment.
2.9. Analiza de corelaţie a dependenţei ,,rentabilitatea vinzărilor – factori de influenţă”
2.10. Analiza SWOT a SRL.,,Lion-Gri”

CAPITOLUL 3. MĂSURI DE DIMINUARE A RISCURILOR LA ОM.,,LION-GRI”SRL.
3.1. Măsuri cu privire la diminuarea riscului economic
3.1.1. Măsuri cu privire la diminuarea riscului operaţional.
3.1.2. Măsuri cu privire la diminuarea riscului financiar
3.2. Partea tehnologică in baza secţiei de prelucrare secundară
3.2.1. Caracteristica materiei prime şi a produsului finit
3.2.2. Caracteristica materialelor principale şi auxiliare
3.2.3. Schema tehnologică de producere a vinului roşu sec de calitate superioară cu durata maturării 3 ani ,,Cabernet”
3.2.4.Calculele şi alegerea utilajului tehnologic

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE