CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I. Esenţa Managementului Resurselor Umane şi directiile de perfectionare a lui.
1.1. Managementul Resurselor Umane şi etapele de bază.
1.2. Managementul salarizării personalului.
1.3. Salarizarea personalului şi formele lui de manifestare.
1.4. Organizarea remunerării muncii in intreprinderile industriei alimentare.

Capitolul II. Analiza tehnico-economică a activităţii intreprinderii.
2.1 Istoricul intreprinderii.
2.2 Analiza activităţii de marketing.
2.3 Analiza in dinamică a indicatorilor tehnico-economici de bază ai intreprinderii.
2.4 Analiza vinzărilor.
2.5 Analiza activităţii de producţie.
2.6 Analiza managementului resurselor umane la intreprindere.
2.7 Analiza situaţiei financiare.
2.8 Analiza S W O T.
2.9 Analiza de corelaţie.

Capitolul III. Planuri de măsuri pentru perfecţionare a Managementului resurselor umane.

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE