CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL I. Aspectele teoretice ale managementului resurselor umane
1.1. Definirea managementului de resurse umane
1.2. Caracteristica etapelor
1.3. Funcţia de personal in cadrul intreprinderii

CAPITOLUL II.Analiza situaţiei economico- financiare la S.A. ”Fabrica de conserve din Coşniţa”
2.1. Caracteristica intreprinderii
2.2. Cercetări de marketing
2.3. Analiza idicatorilor activitţii economice
2.3.1. Analiza programului de producţie
2.3.2. Analiza mijloacelor fixe
2.3.3. Analiza costurilor
2.3.4. Analiza rezultatelor financiare
2.4. Analiza indicatorilor financiari
2.3.5. Diagnosticarea managementului resurselor umane
2.5. Analiza de corelaţie
2.6. Analiza SWOT

CAPITOLUL III. Proiectul de măsuri pentru perfecţionarea managementului resurse umane la S.A. ”Fabrica de conserve din Coşniţa”
3.1. Reorganizarea funcţiei de personal
3.2. Măsuri de perfecţionare a etapelor managementului resurse umane
3.3. Implementarea sistemelor de motivare performanţe
3.4. Introducerea tehnicii şi tehnologiilor
3.5 Sistematizarea măsurilor propuse

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE