CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I: Noţiune de cost. Componenţa şi clasificarea costurilor
1.1 Dimensionarea activităţii economice cu ajutorul costurilor şi preţurilor
1.2 Natura şi clasificarea costului
1.3 Structura costurilor
1.4 Metode de evidenţă şi calcul a costurilor

Capitolul II. Caracteristica tehnico-economică a intreprinderii. Situaţia in ramură
2.1. Caracteristica generală a intreprinderii S.A. „Barza Albă”.Scurt istoric
2.2. Poziţia intreprinderii in ramură şi benchmarking
2.3. Amplasarea intreprinderii
2.4. Analiza indicatorilor tehnico-economici la intreprinderea S.A. “Barza Albă”
2.5. Analiza utilizării capacităţilor de producţie
2.6. Analiza resurselor umane
2.7 Analiza productivităţii muncii
2.8. Analiza costurilor
2.9. Analiza sortimentului produselor
2.10. Analiza SWOT a intreprinderii S.A. “Barza Albă”

Capitolul III: Analiza costului de producţie format pe perioada anilor 2001-2002 la S.A.”Barza Albă”
3.1. Analza structurii costului de producţie
3.2. Analiza consumurilor la 1 leu producţie fabricată
3.3. Analiza consumurilor directe in costul de producţie
3.3.1. Analiza consumurilor directe de materiale
3.3.2. Analiza consumurilor directe privind retribuirea muncii
3.4.1. Analiza consumurilor indirecte in costul de producţiei
3.4.2. Analiza structurală a consumurilor indirecte de producţie in costul de producţie
3.5. Calculul efectului economic

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE