CUPRINS

INTRODUCERE

CAPITOLUL 1: COSTUL DE PRODUCŢIE
1.1. Costul de producţie, esenţa, funcţiile şi tipologia lui
1.2. Mărimea, structura şi dinamica costului de producţie
1.3. Importanta reducerii costului si minimizarea lui
1.4. Managementul prin costuri

CAPITOLUL 2: CARACTERISTICA INTREPRINDERII ŞI ANALIZA INDICATORILOR DE BAZĂ LA S.A. « Fabrica Avicolă Tochile »
2.1. Caracteristica generală a intreprinderii, descrierea afacerii şi specificul activitaţii intreprinderii S.A. « Fabrica Avicolă Tochile »
2.2. Analiza indicatorilor tehnico-economici de bază la intreprinderea S.A. « Fabrica Avicolă Tochile »
2.3. Analiza rentabilităţii intreprinderii S. A. « Fabrica Avicolă Tochile »
2.4. Analiza cheltuelilor intreprinderii S. A. « Fabrica Avicolă Tochile »,influenţa facturilor asupra modificării cheltuelilor la un leu PM
2.5. Analiza structurii costului de producţie
2.6. Analiza generală a cheltuelilor directe de materiale in costul de producţie
2.7. Aprecierea generală a consumurilor privind retribuirea muncii in costul de producţie
2.8. Analiza cheltuelilor generale şi administrative
2.9. Analiza SWOT
2.10. Analiza de corelaţie

CAPITOLUL 3: PROIECTUL DE MĂSURI PENTRU PERFECŢIONAREA MANAGEMENTULUI COSTULUI DE PRODUCŢIE LA S. A. « Fabrica Avicolă Tochile »
3.1. Implimentarea managementului prin costuri la S. A. « Fabrica Avicolă Tochile »
3.2. Implimentarea sistemului de management al costurilor pe centre de costuri şi perfecţionarea sistemului de bugetare la S. A. « Fabrica Avicolă Tochile »
3.3. Efectul in urma implimentării măsurilor tehnico-organizatorice

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE