CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I.Managementul costurilor – instrument eficient de gestionare şi reducere a cheltuielilor
1.1Definirea şi importanţa managementului costurilor in cadrul intreprinderii
1.2 Noţiunea, componenţa şi clasificarea costului
1.3 Metode de gestionare prin costuri

Capitolul II Analiza tehnico – economică a activităţii О.S. Combinatul Vitivinicol „Naţional – Vin „
2.1 Caracteristica intreprinderii
2.2 Analiza indicatorilor de bază a intreprinderii Combinatul „Naţional-Vin”
2.3 Analiza pieţei de desfacere
2.4 Analiza programei de producţie
2.5 Analiza personalului intreprinderii
2.6 Analiza consumurilor şi cheltuielilor la О.S. Combinatul „Naşional-Vin”
2.7 Analiza profitului şi rentabilităţii
2.8 Analiza de corelaţie
2.9 Analiza SWOT

Capitolul III.Proiectul de măsuri pentru perfecţionarea Managementului costurilor la intreprindere
3.1 Perfecţionarea managementului costurilor prin introducerea centrelor de cost.
3.2 Perfecţionarea procesului tehnologic
3.3 Introducerea bazei de date computerizate la intreprindere

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE