CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul 1. Planul de afaceri.
1.1 Rolul şi importanţa planului de afaceri
1.2 Funcţiile şi rolul planului de afaceri
1.3 Riscul de neplanificare
1.4 Avantajele şi oportunitaţile planificarii
1.5 Prezentarea planului de afaceri

Capitolul 2. Analiza tehnico-economică a activităţii intreprinderii .
2.1 Istoricul intreprinderii
2.2.1 Indeplinirea obiectivelor de activitate a intreprinderii
2.2.2 Activitatea de producţie a intreprinderii
2.2.3 Activitatea de investiţie
2.2.4 Situaţia financiară : indicatori financiari
2.3 Analiza de corelaţie
2.4 Analiza SWOT

Capitolul 3. Proiectul de măsuri pentru perfecţionare business planului.
3.1. Descrierea schemei tehnologice a materiei prime
3.1.1 Caracteristica materiei prime a vin.Codru
3.1.2 Caracteristica eco-pedologică a plantaţiilor
3.1.3 Calculul bilanţului
3.1.4 Instrucţiunea tehnologică
3.2.1 Propuneri de investiţii
3.2.2 Planul organizaţional
3.2.3 Planul de marketing
3.2.4 Planul investiţional
3.2.5 Planul financiar
3.3. Evaluarea eficienţii economice

CONCLUZIE

BIBLIOGRAFIE