CUPRINS

Introducere

CAPITOLUL I. : Teoria organizării procesului de producţie la intreprinderile industriei alimentare
1.1 Procesul de producţie: noţiune, tipologie, factori de influenţă
1.1.1 Noţiunea de proces de producţie
1.1.2. Tipologia proceselor de producţie
1.1.3. Factorii care influenţează asupra modului de organizare a proceslului de producţie
1.2. Tipul de producţie; metode de organizare a producţiei
1.2.1 Tipul de producţie; noţiune, tipologie, importanţă
1.2.2 Tipurile de producţie
1.3. Metode de organizare a producţiei de bază
1.3.1 Organizarea producţiei оn flux
1.3.2 Organizarea producţiei de serie mica şi individuală
1.4. Gestionarea produselor intreprinderii
1.5. Gestionarea noilor produse

CAPITOLUL II: Analiza economico-financiara a activitatii intreprinderii
2.1. Analiza situaţiei generale a industriei de prelucrare
2.2. Caracteristica de bază a intreprinderii
2.3. Analiza оn dinamică a indicatorilor de bază a activităţii de producere la S.R.L.„Lapmol
2.3.1. Analiza indicatorilor tehnico – econmici de bază a intreprinderii.
2.3.2. Activitatea comerciala a intreprinderii
2.3.3. Analiza activitatii de productie a intreprinderii
2.3.4. Analiza asigurarii cu resurse umane a intreprinderii
SRL „Lapmol”
2.3.5. Analiza activitatii financiare
2.4. Elaborarea produselor noi si plasarea lor pe piata
2.5. Analiza dependenţii de corelaţie a rentabilităţii economice de factorii
de bază
2.6. Analiza S.W.O.T. a intreprinderii

CAPITOLUL III : Proiectul de organizare a producţiei noilor tipuri de producţie
3. 1. Caracteristica produsului nou care urmează a fi elaborat
3. 2. Procesul tehnologic de fabricare a iaurtului Natural
3. 3. Utilaje pentru fabricarea iaurtului
3. 4. Măsuri tehnologice оn vederea elaborării şi producerii noului tip
de produs
3.4.1. Costul de producţie pentru iaurt Natural
3.4.2. Planificarea aprovizionării tehnico-materiale
3. 5..Măsuri de marketing pentru promovarea noului produs

Concluzie

Bibliografie