CUPRINS

INTRODUCERE

Capitolul I: ASPECTE INTRODUCTIVE
1.1.Prezentarea relatiilor dintre producatori si comercianti
1.2.Prezentarea relatiilor dintre comercianti si consumatori

Capitolul II: MANAGEMENTUL ACTIVITATII DE APROVIZIONARE
2.1.Managementul aprovizionarii: concept ,continut , trasaturi
2.2.Rolul si obiectivele politicii de aprovizionare cu marfurilor
2.3.Componentele procesului de aprovizionare
2.4.Organizarea structurala a activitatii de aprovizionare
2.4.1.Organizarea interna a subsistemului de aprovizionare
2.4.2.Sistemul de relatii pentru aprovizionarea materiala

Capitolul III: MANAGEMENTUL ACTIVITATII DE DESFACERE
3.1.Managementul desfacerii: concept , activitate ,trasaturi
3.1.1.Definirea conceptului de desfacere
3.1.2.Managementul desfacerii produselor
3.1.3.Sisteme interne de organizare a subsistemului de desfacere

Capitolul IV: STRATEGIA ACTIVITATII DE DESFACERE-VANZARE A PRODUSELOR
4.1.Elemente caracteristice vanzarilor de produse
4.2.Distributia marfurilor
4.3. Comertul cu ridicata

Capitolul V: STUDIU DE CAZ PRINVIND COMPANIA SELGROS

Capitolul VI: CONCLUZII SI SUGESTII

CONCLUZII

BIBLIOGRAFIE